Wanneer ik denk aan het thuis doorbrengen van de winter, zie ik een tafereel van veel kaarsen voor me, overal plaids en kussens van zachte wol en fluffy (kunst-)bont, warme pantoffels en kerstlichtjes. De geur van kaneel, een bos verse eucalypthus en dennentakken, warme chocolademelk met versgebakken appeltaart op tafel, een haardvuur en ga zo maar door. Eigenlijk voor mij de mooiste periode van het jaar. Met zijn allen knus binnen zitten.

En dan natuurlijk onder zo’n heerlijke, wollen plaid van Allerwarmst. De plaids van Allerwarmst zijn stuk voor stuk met liefde handgebreid door Renate, de eigenaresse, en verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Ik fotografeerde onder andere de laatst nieuw toegevoegde items in de collectie. De okergele variant met kabel erin verwerkt is hartstikke trendy. Daarbij heb je een uniek item in huis.

 

 

 

 

 

 

Inmiddels hebben mijn kids de plaid in beslag genomen. Ze vinden hem zo lekker zacht en warm, ik kan ze geen ongelijk geven. Je begrijpt dus wel dat ik extra geniet als de kindjes ’s avonds naar bed zijn, zodat ik met mijn koffie en plaid heerlijk de bank op kan.

Wij komen deze winter door op zijn Allerwarmst.

Please follow and like us: