Wie aan een interieur met beton of natuursteen denkt, verwacht al snel een koude uitstraling. Toch kun je met de woontrend Vintage Brutalism een warme sfeer bereiken. Een verrassend speels interieur waarin retro details goed zijn te combineren met stoere, donkere elementen.

De woonstijl Vintage Brutalism vindt zijn oorsprong in de Braziliaanse architectuur door het vele betongebruik. Een harde, kille basis maar door de combinatie met vintage design uit de jaren 50 en 70 is het effect verrassend warm en sfeervol. Een echte aanrader voor een interieurfanaat met lef!

In deze woontrend wordt veel gebruik gemaakt van de volgende warme kleurtonen in diverse nuances; bruin, oker, honing, kaki en aardetinten zoals zand en groen. Samen met het grijze beton en de zwarte accenten ontstaat er een heerlijke sfeer in huis die uitnodigt om te genieten en geheel tot rust te komen.

Wil jij deze trend toepassen in huis? Met de volgende woonaccessoires uit mijn atelier creëër je direct de juiste sfeer. Check @atelier_rohp voor de prijs & beschikbaarheid.

Please follow and like us: