Als geboren en getogen Bredase mag een plattegrond van deze geweldige stad natuurlijk niet ontbreken bij ons thuis. Een persoonlijk item voegt wat toe in ieders interieur.

Als kind had ik al wat met (wegen,-)kaarten en plattegrondjes. Vond het zo interessant al die wegen, straten, rivieren. Topografie, daar was ik dan ook redelijk goed in op school, haha. En met wie trouw je dan zoveel jaren later? Een verkeerskundige! Toeval??

Jullie begrijpen natuurlijk dat ik zo’n mooie kaart van Kunst In Kaart van mijn stad Breda, ook wel “de Parel van het Zuiden” genoemd, móest hebben. Ook heeft deze zwart-witte uitvoering een Scandinavische uitstraling. Perfecte combi voor in mijn eigen interieur.

 

 

 

 

Als jij nou ook een plattegrond van jouw lievelings,- of geboortestad wil winnen, dan kan dat nu!

Volg mij @rohouseproud en @kunstinkaart op Instagram

  • Reageer daar onder de actiefoto dat je meedoet
  • Een foto reposten mag, maar is niet verplicht voor deelname. Doe je dit wel, tag ons daar dan in/bij en gebruik de hashtag #kunstinkaarthouseproud
  • Zorg ervoor dat je een open account hebt, anders kunnen we niet zien dat je aan alle spelregels voldoet
  • Op maandag 31 Oktober start de actie en op zaterdag 5 November 2016 wordt de eerlijke winnaar bekend gemaakt op Instagram. Je wint dan een A3 formaat poster twv €30,- naar keuze

Please follow and like us: