Deze week mocht ik voor het mooie merk Yoshiko Home de fotografie en styling verzorgen van het aankomende digitale lookbook, najaar/winter 2017. Met Marieke Rusticus  en Sanne Pol (EnStijl) als mijn voorgangers vond ik het een eer dat ik hiervoor gevraagd werd. De opdracht was een gezellige najaars/wintersfeer neerzetten met de producten uit de laatst nieuwe collectie. Nu ben ik dol op de donkerdere dagen en vooral op kerst, zoals jullie wellicht al weten, dus ik ging de uitdaging graag aan. Bij deze geef ik jullie een sneak peek, zodat jullie alvast een idee hebben van het eindresultaat en hoe de geweldig gave collectie van Yoshiko Home eruit ziet.

Toen de collectie bezorgd werd stond onze hele hal direct vol.

 

 

 

 

 

 

Ondanks het wisselvallige weer is het me gelukt om buiten foto’s te schieten. Zelfs met het najaarszonnetje erbij.

 

 

 

 

 

 

Houd de website en social mediakanalen van mij en Yoshiko Home in de gaten om het lookbook in te zien.

 

* deze opdracht en blog is in samenwerking met Yoshiko Home tot stand gekomen.

Please follow and like us: