In mijn vorige blog kon je lezen hoe ik onze woonkamer veranderde met kleuren. Naar aanleiding daarvan ging ik op zoek naar een stoel en werd op slag verliefd op de K2 designstoel uit de nieuwste collectie van Jensenplus. Deze is strak vormgegeven en het design van de K2 stoel is gebaseerd op de oude schoolstoelen uit de jaren ’60 van het Deense ontwerpduo Friis & Moltke. De stoel is stapelbaar en erg stevig vanwege het metalen frame.

Bij het zien van deze stoel in de Monaco uitvoering was ik meteen verkocht. De print, die mij aan de Art Deco periode doet denken, in combinatie met het zwart en roze. De kleuren die hier net in de woonkamer zijn aangebracht. Daarbij het handzame formaat, zodat ik hem op meerdere plaatsen in huis kan gebruiken. Hij staat overal mooi. Aan mijn antieke bureautje, aan de eettafel of los in een hoekje. Gewoon om naar te kijken als object. Zelfs in de slaapkamer van mijn jongste dochter komt hij prachtig tot zijn recht. Alhoewel dit prijstechnisch nou niet de meest geschikte stoel is voor op een kinderkamer waar geknoeid wordt met make-up etcetera.

Aan mooie en goede kwaliteit design hangt natuurlijk ook een prijskaartje, maar ik heb wat leuks voor jullie. Omdat het op zondag 13 Mei a.s. Moederdag is mag ik namelijk een cadeaubon weggeven i.s.m. Jensenplus ter waarde van €200,-. Zij hebben onlangs de nieuwe webshop en collectie gelanceerd vol met mooi design van Scandinavische bodem. Wat moet je doen om hierop kans te maken?

Deze actie loopt alleen via Instagram:

  • Volg mij, @rohouseproud en Jensenplus @jensenplus op Instagram
  • Like de actiefoto, tag in je reactie eronder minstens 1 persoon en vertel welk item jij uit de Jensenplus collectie zou willen aanschaffen met het €200,- shoptegoed
  • Het gewonnen shoptegoed met een waarde van €200,- moet ineens besteed worden. Restitutie is niet mogelijk.
  • Een open account is vereist om deelname aan deze actie te kunnen controleren
  • Alleen voor Europese deelnemers
  • Deze actie loopt van 23 april t/m 1 mei 2018 via Instagram. Dinsdagavond 1 mei wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt via Instastories.

 

 

Please follow and like us: