Onlangs kreeg onze gedeelde jongenskamer een metamorfose. Het ruimtethema had ik eerder al deels uitgevoerd d.m.v. het verven van een zwarte “maan” op de wand met glow in the dark sterren & planeten stickers en kocht ik een leuke bijpassende posters en kussens. Nu de kamer verder aangepakt werd heb ik het helemaal afgemaakt. Zo ook de deur.

Voorheen zat er een berensticker op van het merk Hartendief. Toen ik deze van de deur afhaalde trok ik zo de folie laag van de deur zelf er mee af. Supergoede sticker dus, maar minder fijn voor het aanzien van de deur. Ik besloot daarom de deur met zwarte schoolbordverf te verven om de lelijke plek te verdoezelen. Ik bestelde een grote, nieuwe zwarte muursticker in de vorm van een astronaut. Deze plakte ik volgens de instructies op de deur. Omdat je zwart op zwart natuurlijk nauwelijks ziet heb ik hem daarna met wit krijt ingekleurd. En zie hier het resultaat:

Het lijkt nu net of hij er zo op getekend is. En het leuke is, dat je hem natuurlijk zo weer uit kunt vegen en hem een andere kleur kunt geven.

Je zou ook i.p.v. een zwarte schoolborddeur de schoolbordverf op kleur kunnen laten mengen en de sticker in dezelfde kleur bestellen. Deze sticker is namelijk in meer dan 30 kleuren leverbaar bij Wall-Art.

 

Tot en met 1 juli 2018 krijg je een leuke korting van 15% op alles in de Wall-Art webshop. Kijk HIER voor de code.

Please follow and like us: