Zoals jullie vast al weten mix ik graag verschillende stijlen in mijn interieur. Zo wilde ik meer warmte toevoegen, want ik ben wel toe aan een beetje lentezon. Heel enthousiast begon ik met het verven van het vlak op de muur bij de eettafel in een roodtint. Op het kaartje in de bouwmarkt leek hij exact wat ik hiervoor in mijn hoofd had, maar toen hij eenmaal op de wand zat vond ik het niks. Hij was té rood, dus mocht hij maar liefst 24u later weer overgeverfd in een warme grijstint die ik nog had staan. De kleur “Authentic Grey” van Flexa. Veel beter!

Maarrrr, dat warme moest er wel komen. Ik besloot het, vanwege mijn verfpoging, maar bij accessoires te laten en kocht een aantal nieuwe kussens en kaarsen in dezelfde tinten. Waaronder de mooie, handgemaakte Berberkussens van World of Blends. De naam van deze shop alleen al past bij mijn interieurstijl. Gemaakt van vintage wollen Azilal kleden en katoenen Berber dekens in hele zachte tinten. Ik hou van de natuurlijke materialen, de manier waarop ze vervaardigd zijn. Het heeft al een verleden en mag hier nog meer geschiedenis schrijven. Ze zorgen voor een gezellige bohemian sfeer. In combinatie met wat van mijn andere accessoires in ethnische stijl is het plaatje compleet en kan ik uitkijken naar de eerste warme lentedagen.

Er loopt ook een leuke valentijnsactie via Instagram. Ik mag namelijk shoptegoed twv €50,- weggeven. Onder deze link vind je de actie en de bijbehorende spelvoorwaarden. De winnaar wordt op dinsdag 13 februari 2018 bekend gemaakt.

Please follow and like us: