De naam zegt het al… Puur Natuur...puur en natuurlijk dat was het uitgangspunt voor het ontwerpen van een nieuwe collectie posters in samenwerking met DesignClaud..

Na een aantal eerdere goed bevallen samenwerkingen met Claudia van DesignClaud, vonden we het beiden leuk om weer wat op te pakken. Dit keer niet in de vorm van een giveaway, maar het samen bedenken en creëren van een geheel nieuwe postercollectie. Claudia houdt persoonlijk van veel naturellen, natuurlijke materialen en botanische invloeden voor haar interieur. Nu vond zij het wat lastig om deze sfeer om te zetten in beelden voor een eventuele nieuwe collectie en kon daar wel wat hulp bij gebruiken. Bij mij ging er meteen een lichtje branden en heb haar bericht dat ik wel wat ideetjes had. Dat was het begin van een compleet nieuwe samenwerking met een geheel nieuwe insteek.

Via telefoon, mail, Instagram en Whatsapp hebben we bijna 8 weken achter elkaar gebrainstormd. Wat wel, wat niet…welke kleur, welke soort afbeeldingen, wat voor papier en in welk formaat…noem maar op. Er kwam van alles voorbij. Stapje voor stapje kwamen we dichterbij het eindresultaat. Spannend hoor, zeker omdat we elkaar ook nog nooit in het echt gezien hebben. We vulden elkaar goed aan. Zij heeft het ontwerp,- en tekentalent en mijn stylistische oog en commercieel inzicht zorgden voor de, naar mijn idee, perfecte combinatie. Samen losgaan met creatieve ideeën is leuker, samen ben je sterker.

Toen was daar de proefdruk van het eerste definitieve ontwerp. Zou het niet tegenvallen? Is de kleur juist? En de papiersoort niet te dik of juist te dun? Is de print mooi mat? Meteen bij het openmaken werden we allebei blij. Het was prachtig en exact zoals we voor ogen hadden. Dit project is geslaagd!

Ondertussen zijn ook de andere ontwerpen klaar en online te bestellen via de shop van DesignClaud. Verkrijgbaar in verschillende formaten mét of zonder lijst. Uiteraard zijn wij heel benieuwd naar jullie reacties en hoe het gaat lopen. Wij hopen op een succes en wie weet volgt er dan gauw een volgende collectie van ons samen.

Bekijk en shop hier de gehele collectie Puur Natuur van DesignClaud & House-Proud

rijmt goed ook 😉

Tot eind maart krijg je zelfs 18% korting op deze posters, wanneer je de code “Houseproud18” gebruikt in je winkelmand.

Vanaf 1 april t/m 31 december 2018 kun je de code “Houseproud10” gebruiken voor 10% korting.

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: