Een lekkere stoel onder je kont. Wie vindt dat nou niet fijn? Ik kan me er namelijk echt vreselijk aan ergeren als een stoel niet lekker zit. Zeker met mijn korte lengte van 1.61m, is het lastig een goede eetkamerstoel te vinden. Meestal zijn ze nét te laag om goed recht aan de tafel te kunnen zitten. Of ze hebben juist een te diepe zit, zodat mijn rug niet kan steunen en tegelijkertijd mijn voeten op de grond neer kan zetten. Zooooo irritant. Ik breng namelijk heel wat uren door aan de keukentafel. Het is niet alleen de plek waar we als gezin drie keer per dag aan eten. Het is ook de tafel waaraan ik koffie drink met vriendinnen én mijn dagelijkse werkplek. Een goede stoel is daarom voor mij een must.

En nu heb ik ze gevonden! De perfecte zithoogte, goede steun in de rug, de voeten op de grond en ik kan precies met mijn ellebogen op de tafel. De witte Max stoelen van Kick Collection. Naast de luxe uitstraling, is de zitting van deze stoel echt comfortabel en zacht.

Deze gave designstoelen maken mijn eethoek echt af. Ik koos voor de geheel witte versie, omdat dat mooi in het geheel past, maar ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo hebben ze deze witte Max stoel ook met een zwart onderstel en in de trendy kleuren antraciet, mosterdgeel, lichtgrijs, roodbruin en blauw.

Ben jij zelf ook nog op zoek naar een mooie, goed zittende eetkamerstoel? Dan heb ik leuk nieuws, want ik mag namelijk namens Kick Collection een set van 4 geheel witte Max stoelen twv €396,- weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg mij, @rohouseproud en @kickcollection.nl op Instagram
  • Reageer onder de actiefoto dat je meedoet en tag minstens 1 persoon
  • Om dubbel kans te maken reageer je onder deze blog. Vermeld hierbij wel je Instagram accountnaam
  • Zorg dat je een open account hebt, anders kunnen we niet checken of je meedoet.
  • De actie loopt van 22 februari  t/m zaterdag 4 maart 2017 en alleen via Instagram. Op zondag 5 maart wordt de winnaar bekend gemaakt op mijn blog.

WINNAAR:

Wat hebben jullie massaal meegedaan aan deze giveaway. Logisch, de stoelen zijn ook hartstikke gaaf natuurlijk. Helaas kan er maar 1 winnaar zijn en dat is: Jacqueline, met IG naam @jackylem7.

Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prijs Jacqueline. Neem jij zsm contact op om je gegevens door te sturen? Bedankt allemaal voor het meedoen.

Please follow and like us: