Onlangs maakte ik een serie foto’s van onze jongste dochter. Zij vindt het leuk om te acteren, dansen, zingen, maar ook om model te zijn. Ik kwam op het idee haar vleugels aan te geven. Overal verkrijgbaar deze periode vlak voor canaval hier in Brabant. Zo lijkt ze net een engel, ookal vertoont haar gedrag wel eens een duiveltje, haha!

De bedoeling was om de foto als poster af te laten drukken, maar ik werd getipt voor een afdruk op dibond. Ik kende het materiaal wel, maar had het nog nooit gekocht of besteld met een eigen foto. En nu staat ze daar. Ik bestelde de foto op extra groot formaat dibond van 80×120 cm bij Fotogeprint. Prachtig is ze geworden. Het materiaal is mat, maar als het licht erop valt geeft het een luxe glossy effect. Perfect passend bij het plaatje zelf.

Een andere van mijn favorieten uit de fotoserie liet ik op plexiglas printen. Heel anders qua uitstraling, maar niet minder mooi. Vooral in een strak interieur is dit materiaal heel mooi om toe te passen. Het spiegelt een beetje.

De afdrukken waren dus al snel binnen, maar nu het bijkomende luxeprobleem, want waar ging ik ze laten? Het fotobehang in de woonkamer is al enorm aanwezig en de foto is dermate groot dat hij er niet naast kan staan. Dus ik besloot het behang er voorzichtig af te halen, de dibondfoto op een wandplankje te zetten en niet op te hangen. Het bijgeleverde plak-ophangsysteem moest 24 uur uitharden en daar heb ik echt geen geduld voor. Het behang is netjes bewaard gebleven en kan ik hergebruiken. Helemaal top!

Als je zelf nog een mooie foto hebt die je op dit materiaal afgedrukt wil hebben, mag ik je namens Fotogeprint een kortingscode aanbieden van 20% : RO20HOPR2017. De korting geldt alléén op Dibond en Plexiglas bestellingen.

Please follow and like us: