Zoals jullie weten verandert ons interieur met grote regelmaat. Wekelijks kun je eigenlijk wel zeggen. Nu zijn dat niet eens altijd grote veranderingen. Met grote veranderingen bedoel ik dan, verven van wanden, verbouwingen of wisselen van grote meubels. Nu moet ik eerlijk toegeven dat er het afgelopen jaar wel een hele hoop veranderd is, maar de basis is al best lang hetzelfde.

In deze blog laat ik jullie zien dat je met wat kleine aanpassingen en dezelfde basis een hele andere stijl creëert. Dit keer met allemaal trendy accessoires en kleine meubelen van Kwantum. Om te beginnen met een hoekje in onze slaapkamer. Mijn make-uptafel heb ik in een romantische en stoere look weergegeven.

middel van het zachte roze kunstbont kussentje en de vaasjes geef je het geheel een romantisch tintje.

Met een andere stoel, een zinken emmer en een groot Monstera blad, krijgt dezelfde hoek direct een stoerder uiterlijk. Dit terwijl de lamp, spiegel en tafel blijven staan.

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Mijn stijl is moeilijk in 1 woord samen te vatten. Het geheel is namelijk “eclectisch”. Dat is de benaming voor een mix van allerlei verschillende stijlen zo gecombineerd dat het één mooi geheel vormt. Ik mix vintage, stoer industrieel met klassiek en Scandinavisch design. Ook houd ik erg van etnische/Oosterse elementen. Deze pas ik op diverse manieren toe in ons interieur.

Hieronder laat ik zien hoe je al deze stijlen goed met elkaar kunt combineren en mee kunt gaan met de huidige trends voor in je interieur. Ook zie je dat je met een paar kleine wisseling.

Setting 1: De zoete pastellen, een Industriële zwarte vloerlamp, fluweel en een Oosters bijzettafeltjeen direct een andere sfeer krijgt.

In Setting 2 blijft de vloerlamp staan. Hier heb ik een ander kleed weggelegd, kussens en accessoires in groen met botanische details toegevoegd en zo ontstond een “Urban” look. Het bijzettafeltje met betonlook maakt het geheel stoer, wat weer past bij de lamp.

 

 

Setting 3:

Met een hippe vlinderstoel maakte ik een gezellig hoekje in twee verschillende stijlen.

 

 

 

 

 

 

Bohemian                                                                       Modern Landelijk

De combinatie zoals hier afgebeeld, daar ben ik persoonlijk weg van. Dit is dan ook blijven staan en liggen. Alleen weet ik nu al dat het er hier gegarandeerd volgende week weer anders uitziet. Ik hoop jullie weer veel inspiratie gegeven te hebben. Laten jullie me hieronder weten wat jullie ervan vinden?

Please follow and like us: