Het was een tijdje stil hier op mijn blog. Soms moet je even stoppen om er met frisse moed weer tegenaan te gaan. De tijd en soms ook de zin ontbrak me eraan om te bloggen. Daarbij was het een roerige periode, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Mijn oma overleed, ik wilde alles anders in huis en ook qua werk was het tijd om beslissingen te nemen. Iets waar ik volledig achter moest staan. Zo heb ik besloten om vanaf heden geen online interieuradviezen meer te geven en mij volledig te richten op productstyling, uiteraard wel interieur gerelateerd (De website zal binnenkort nog aangepast worden, ook dat heeft wat vertraging opgelopen, sorry hiervoor). Dit veelal in samenwerking met zowel grote, als kleinere bedrijven op interieurgebied. Ook ga ik vol overgave verder met mijn instastore @proud_treasures. Het op zoek gaan naar,- en verkopen van mooie vintage schatten zit in mijn bloed en verveelt na 12 jaar nog steeds niet. Het is zo leuk om spullen weer een zoveelste leven te kunnen geven. Zeker in deze tijd, waarbij we extra goed voor het milieu moeten zorgen.

Intussen zijn niet alleen mijn werkzaamheden aangepast, maar ook ons eigen huis moest er weer eens aan geloven ;-). De tuin kreeg een hele make-over met een zelf gemaakt vlonderterras, ligbed, shutters & plantenbakken.

De woonkamer heeft een nieuwe muurkleur, bank en zelfgemaakte kast.

De kamer van onze meiden is opnieuw geverfd en heeft twee zelfgemaakte bedden. De ouderslaapkamer heeft een mooie dieppaarse kleur gekregen, inclusief nieuwe gordijnen. Nee, ik heb zeker niet stil gezeten de afgelopen maanden. Ook hebben we intussen genoten van twee heerlijke vakantieweken in Frankrijk en is de zomervakantie alweer voorbij terwijl ik dit schrijf. Na 1 week opstaan met de wekker zijn we alweer geheel gewend aan het nieuwe ritme van school. De oudste is naar de middelbare, de 3 andere kids hebben vanaf heden een continu rooster. Tjemig, wat gaat de tijd hard….

Nu gaan we alweer richting herfst met uiteraard dé woonmaand oktober. Het jaar telt nog maar 123 dagen tot kerst…ssssssssstttttt….. De komende periode heb ik weer genoeg leuks op de planning, dus jullie zullen vanzelf wel merken dat ik BACK in business ben.

Liefs Rowena x

Please follow and like us: