Zoals jullie weten ben ik dol op vachtjes. Groot, klein, dun & dik… Zo heeft Vacht van Vilt een prachtige collectie leervrije schapenvachten. Nieuw in hun collectie zijn kleden, geheel vervilt in de vorm van de bekende koeienhuid. Speciaal voor mij maakten ze dit pracht exemplaar op kleur in beigetinten. Verliefd ben ik! En ik mag nu ook zo’n kleed weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg mij @rohouseproud en @vachtvanvilt.nl op Instagram
  • Reageer onder de actiefoto dat je meedoet en tag 2 IG vrienden
  • Voor een extra winkans repost je de actiefoto, tag ons daar beiden in en gebruik de hashtag #vachtvanvilthouseproud
  • Zorg dat je een openbaar account hebt, anders kunnen we je deelname niet checken.
  • De actie loopt van donderdag 22 t/m dinsdag 27 Juni 2017.

SUCCES!

Please follow and like us: