Wat ik allemaal wil en nog nodig heb….nou…ehhhhmmm…heb je even? Waarschijnlijk heel herkenbaar voor jullie. Ik denk dat mijn wish-list iedere week wel verandert. En of het belangrijk is? Nee dat niet, want uiteraard is een gezond en gelukkig leven het allerbelangrijkste, hoe je ook omringd bent met mooie spullen. Maar goed, die lijst staat vol met van alles. Zo stond daar ook een gaaslamp op. In eerste instantie niet eens dit type. Wél zocht ik voor de slaapkamer een lamp die opvalt, toch fijntjes is, luxe uitstraalt en ook past in de Bohemian sfeer. En dus werd het deze. De hanglamp Nikki, om precies te zijn.

Ik bestelde hem een maand geleden bij Wants & Needs, want daar verkopen ze veel van mijn ellenlange wish-list. De naam van deze shop klopt precies bij het gevoel wat je krijgt als je er doorheen scrolt. Niet goed voor de portemonnee kan ik je melden. Er zat een wat langere levertijd op, maar hij was voor mij het wachten waard.

Eenmaal aangekomen maakte ik de doos open en was op slag verliefd. En je ziet het al…de lamp kreeg niet eens een plekje in de slaapkamer. In eerste instantie was hij daarvoor bedoeld, maar in de woonkamer hangt hij nu prachtig als blikvanger bij binnenkomst. Met de gloeilamp erin van Philips Hue geeft hij s’ avonds zo’n mooi sfeerlicht en bijzonder effect. Inmiddels heb ik er nog één bijbesteld voor in de slaapkamer.

 

Wil jij ook shoppen bij Wants & Needs? Met deze code ontvang je eenmalig 5% korting op je bestelling: ABC-123-DEF

Please follow and like us: