Over ruim twee weken is het Pasen. Voor mijn gevoel zat ik een maand geleden nog aan het kerstontbijt, maar niks is minder waar. Ik ben inmiddels zelf ook alweer een jaartje ouder geworden, gelukkig ;-). Aangezien ik geboren ben als een lentekind volgt Pasen daar dus kort op. Net zoals met kerst zorg ik er ook met Pasen altijd voor dat de eettafel gezellig gedekt is. De zomertijd is ingegaan en tijdens het paasontbijt schijnt het zonnetje al naar binnen. Niks fijners om je dag zo mee te beginnen. Een warm broodje uit de oven, een gekookt eitje, vers geperst fruitsap aan een gezellige, frisse lentetafel.

Deze keer gebruikte ik een mooi, porseleinen servies, ASA uit de collectie van Cookinglife. Wit porselein met een fijn zwart randje. Overal goed mee te combineren. Omdat het servies zelf basic is, kun je veel accessoires voor de aankleding van de tafel gebruiken zonder dat het te druk wordt.

Ook het zwarte bestek past goed bij het servies en zorgt voor een stoer detail. Ik heb hier een tafelkleed van grijze velours gebruikt voor een chique, feestelijke uitstraling en strooide losse veertjes over de gehele tafel. Met (kunst,-)vogeltjes en eitjes, heerlijk geurende bloembollen en gezellige paasservetten maak je de tafel helemaal af. Kom maar op met die paasdagen!

Ik wens jullie alvast allemaal een héél vrolijk pasen toe.

Please follow and like us: