Nog maar 1 dag en het jaar 2017 zit er alweer op. Het is een cliché, maar echt waar…de tijd vliegt en zeker naarmate je ouder wordt. Nu ik zelf pas 34 ben vraag ik me af hoe snel de tijd voor mijn gevoel nog moet gaan de komende jaren? Bizar gewoon!

2017 – Het jaar van ons 12,5 jarig huwelijks jublieum. Blij en dankbaar dat ik dagelijks wakker mag worden naast de man die mij gelukkig maakt, de liefde van mijn leven, mijn soulmate, beste vriend en de liefste en beste vader van onze 4 kinderen. Zonder hem had ik in vele opzichten dit jaar niet goed door kunnen komen. Zowel zakelijk als privé. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Trots op ons!

2017 – Het jaar van onze verhuizing. Een megasnelle verkoop van ons oude én aankoop van ons nieuwe huis. In 1 week tijd hadden we beiden geregeld. Na 11 jaar aan herinneringen en de komst van 4 kinderen verlieten we onze eerste koopwoning. We kochten in dezelfde wijk 200 meter verderop een huis met 30m2 extra woonoppervlakte.

Na de sleuteloverdracht sliepen we hier de 3e dag al en het voelde voor ons gehele gezin als een echt thuis vanaf het eerste moment. Zo fijn! Ondertussen heeft het halve huis alweer een metamorfose ondergaan sinds ons intrede eind Augustus. De erker werd opnieuw geverfd van blauw naar grijs, de slaapkamer van beige naar grijs, de jongenskamer van groen naar grijs. De trap kreeg een complete renovatie en er kwam een nieuw bankstel met industriële kasten in de woonkamer. De bedoeling is dat er in 2018 een start gemaakt wordt met een verbouwing hier, maar of dat gaat lukken??

2017 – Het jaar van veel succesvolle samenwerkingen. Stylingklussen, interieuradviezen, binnenkijkers, blogopdrachten en giveaways en mijn filmdebuut voor Fonq. In juli vierde House-Proud, Styling & Interieur haar tweede verjaardag. Iedere dag weer ben ik dankbaar dat ik dit werk mag en kán doen. Alhoewel het soms best wel zwaar is naast mijn fulltime moederschap, vind ik dat ik niet mag klagen. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en sta ’s morgens op met een geluksgevoel. Nooit zuchten of steunen dat je weer aan de slag moet, maar genieten van dat dit zo kan. Al die mensen die ik dit jaar blij maakte door het geven van stylingadvies, het weggeven van cadeaus d.m.v. de giveaways of puur door ze te inspireren via mijn blog en Instagramfeed. Hoogtepunt van alle opdrachten dit jaar was voor mij toch wel het stylen en fotograferen van het lookbook voor Yoshiko Home.

Bij deze wil ik al mijn samenwerkingspartners bedanken voor het vertrouwen, het mogelijk maken en het nóg groter maken van alle successen.

2017 – Bovenstaande brengt mij meteen op het volgende: Instagram. In 2017 kreeg ik in totaal 1.6 miljoen likes op mijn foto’s, plaatste ik 695 posts (wat neer komt op gemiddeld 2 posts per dag) en kreeg ik gemiddeld 2.400 likes per foto. Na 29 maanden actief te zijn met mijn account @rohouseproud sluit ik dit jaar af met 85.4K volgers op de teller. Het is én blijft, ondanks dat stomme nieuwe algoritme, een leuk fenomeen met een hoop leuke en lieve mensen. Bedankt volgers, voor jullie lieve reacties, enthousiasme, deelname aan acties en het trouw lezen van mijn posts en blogs.

Al met al kijk ik terug op een mooi, bewogen jaar en hoop dat 2018 net zo’n fijn jaar wordt. Goede voornemens heb ik niet. Volg je hart, dat weet de weg!

Ik wens jullie allemaal een héél goed uiteinde en het allerbeste voor 2018, geniet lieve mensen! Dit was mijn laatste blog van dit jaar, ik spreek jullie volgend jaar weer.

Liefs Rowena

Please follow and like us: