Zoals ieder jaar dek ik de kersttafel op als proefje op de echte tafel. Persoonlijk vind ik dat heel handig. Zo kwam ik er namelijk achter tijdens het dekken dat ik weer een nieuwe set glazen nodig heb. Ieder jaar sneuvelt er wel wat of ik vind ze niet in het geheel passen. Vandaar dat deze nog missen op mijn gedekte tafel in deze proefsetting.

Dit jaar shopte ik een aantal serviesdelen, mooi bestek en nieuwe kerstdecoraties in wit met goud bij Blokker. Met wat kerstgroen in het midden van de tafel en gouden strooisel in de vorm van ijskristallen maak je het helemaal af. In de lamp erboven hing ik een gouden kralenslinger van hout met daaraan een decoratiepegel.

Het zwarte en gouden Amefa bestek geeft het totaal een stoere en chique look.
Met waxinelichtjes geef je de tafel sfeer en warmte
Strooi kerstconfetti over de tafel voor een extra feestelijk tintje
Op de nu witte eettafel komt alles mooier uit, blij mee
Is het al kerst? Ik wil aanschuiven 😉

Op het moment dat k de tafel dekte sneeuwde het ook nog voor het eerst hier dit jaar. Dat maakt het plaatje wel bijzonder.

Ik moet dus gauw terug naar de winkel om de glazen in te slaan. Met de tafel ben ik zo wel tevreden. Laat de kerst maar gauw komen. Dekken jullie zelf de tafel ook uitgebreid met kerst? Bij deze wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen en laat het vooral smaken. GENIET!

Please follow and like us: