Onlangs schreef ik een blog met tips over hoe je je hal geordend en netjes kunt houden. Hierop kreeg ik zoveel leuke reacties, dat ik besloot er een vervolg op te schrijven. Dit keer ga ik het hebben over mijn top 3 design kapstokken. Een kapstok is tegenwoordig namelijk niet meer zomaar iets om je jas aan op te hangen. Het maakt deel uit van je interieur en mag gezien worden. Ook leuk als hij dus niet vol hangt met jassen en tassen. De volgende design items zijn stuk voor stuk eyecatchers en daarbij heel functioneel.

Muuto Dots

De Muuto Dots in blank hout zijn prachtig. Ze zijn niet alleen handig voor de garderobe, je kunt er ook leuke woonaccessoires aan ophangen. Denk bijvoorbeeld aan een knijper met poster of een enkele tak. Doordat je ze zelf kunt samenstellen qua formaat geeft het een leuk speels effect aan de wand. Het Deense merk bracht ze uit in diverse kleuren hout en metalen uitvoeringen. Zo kun je ermee combineren en variëren.

Muuto Dots

 

Gubi Matégot Coatrack

Deze bijzondere design wandkapstok, een ontwerp van Mathieu Matégot, is uniek van vorm en doet me denken aan de neus van een vliegtuig met propellor. Door de organische vormgeving en het gebruik van goud met zwart heeft hij zowel een stoere als chique uitstraling. Hang hem aan de wand en je hebt een waar pronkstuk. Je jassen er overheen hangen is eigenlijk zonde, toch?

Gubi Matégot

 

Hay Loop Stand

Bij een kapstok hoef je natuurlijk niet direct te denken aan een wandrek. Staande rekken zijn net zo mooi en zeker als je er ook de ruimte voor hebt. De Hay Loop Stand is een voorbeeld van design met elegante vormgeving. Verkrijgbaar in 2 verschillende formaten en 3 kleuren, namelijk grijs/wit/zwart. Een bredere versie als kledingrek in de slaap,- of kleedkamer, de Wardrobe, en een smallere versie voor in de hal. Mooie manier om je favoriete kleding mee te showen.

Hay Loop Stand Hall

Zelf houd ik het nog maar even bij mijn gratis berkentak in de hal en spaar ik rustig door voor één van mijn bovengenoemde favorieten….zucht…

 

 

Please follow and like us: