Muziek, daar kan ik niet zonder. Wie wel?? Het is zo fijn om muziek te draaien, passend bij je stemming. Het kan je dag helemaal maken of kraken, haha! Dat laatste is gelukkig bijna nooit het geval. Iedere dag, en dan vooral tijdens het poetsen in huis, draai ik muziek af via de tablet of smartphone door de bluetooth verbinding naar een speaker. Superhandig die technologie van tegenwoordig. Dat had je 20 jaar geleden toch niet kunnen bedenken toen je nog cassettebandjes afspeelde??

Nu zag ik onlangs de portable Marshall Kilburn speaker voorbij komen…..een retro uiterlijk, chique afgewerkt en verkrijgbaar in het zwart en (room,-)wit. Zoals jullie weten, moeten alle apparaten hier in huis het liefst wit zijn, omdat ze anders teveel opvallen in mijn interieur. En dan nog niet te spreken over de geweldige geluidskwaliteit van Marshall. Mijn kerstcadeau had ik dus al uitgezocht ;-).

Nu doe ik iedere dag een dansje met deze te gekke speaker aan, want vorige week ontving ik mijn vervroegde kerstcadeau al via fonQ. Ik kan hem iedereen aanraden, zeker als je van goede kwaliteit en luxe houdt. Als ik jullie was, zou ik hem dus snel noteren op je verlanglijstje voor de Decembermaand.

 

 

Marshall….ik weet nog wel, dat ik ergens tijdens een concert of optreden die grote letters op de boxen vooraan op het podium zag staan. Een MEGA geluid en gewoon een stoer uiterlijk. Als kind uit een muzikale familie let je daar gewoon op, denk ik.

Nu doe ik iedere dag een dansje met deze te gekke speaker aan, want vorige week ontving ik mijn vervroegde kerstcadeau al via fonQ. Ik kan hem iedereen aanraden, zeker als je van goede kwaliteit en luxe houdt. Als ik jullie was, zou ik hem dus snel noteren op je verlanglijstje voor de Decembermaand.

 

Please follow and like us: