Alweer ruim een half jaar staat onze Kamma bank van Sofacompany hier thuis en wat ben ik daar blij mee. “Wel krap met 6 man op die bank” kreeg ik in het begin vaak als reactie op Instagram. Daar moet ik dan echt om lachen. Dat je hier met 4 kinderen woont, wil niet zeggen dat de bank qua formaat de hele woonkamer in beslag moet nemen, omdat je anders geen zitruimte hebt? We hebben ongeveer 2 meter zitruimte en wij zijn niet zo breed met z’n allen dat het niet past. Daarnaast hebben we een losse fauteuil staan en de kids zitten ook regelmatig met kussens op het kleed. Dat gaat dus prima.

Een grote, massieve hoekbank is in deze woonkamer van 30m2 veel te kolossaal. Om toch een soort hoekbank te creëren koos ik er een, op maat gemaakte, hocker bij. De Astha met precies dezelfde pootjes en stof als de bank. Deze is altijd los te verplaatsen als extra zitplek/voetenbank en tevens te gebruiken als bijzettafel met een dienblad erop. Ideaal dus. Omdat de bank en de hocker dezelfde luchtigheid hebben aan de onderzijde, oogt het geheel veel minder groot en is daardoor hier wél geschikt.

Met de bijbestelde impregneerspray heb ik hem voorbehandeld en dan veeg je een vlek er zo met een natte doek vanaf. Het bovenste kussen van de hocker is sowieso uitwasbaar door middel van het afritsen van de hoes.

Als jij nou ook een hocker wil aanschaffen, vergeet dan vooral de actiecode HOCKER niet in te vullen in het opmerkingenveld bij je Sofacompany bestelling, want dan krijg je 10% korting.

** Hier lees je de blog terug van de Kamma bank.

Please follow and like us: