We hebben een nieuwe bank, jippie! De vorige, het model Kamma van Sofacompany, beviel daarentegen erg goed. Hij heeft hier iets langer dan een jaar gestaan. Met 4 kinderen die hier dagelijks op de bank ploffen werd het zitcomfort alleen al wel minder. Daarbij vond ik hem in ons nieuwe huis niet mooi passen, hij was te flets in combinatie met de rest. Tijd voor een nieuwe dus. Ik ging voor een donker model dit keer en bestelde hem weer bij Sofacompany vanwege de goede ervaring. De Astha 3-zitter in antraciet velours op slanke brasskleurige metalen pootjes. Stoer en chique tegelijk. Qua vormgeving lijkt hij veel op de Kamma. Het verschil zit hem in de kussens. Bij de Kamma lopen ze rond af en zijn alle kussens los. Bij de Astha zijn deze recht en zitten de zitkussens met klittenband vast zodat ze niet wegschuiven.

Eenmaal thuis weggezet klopte alles weer. Hij staat prachtig en zit heerlijk. De woonkamer is meteen anders ingedeeld en we kochten twee stoere, metalen industriële kasten als tegenhanger. Een compleet andere look en oh zo mooi.

Voor gebruik heb ik de bank wel eerst even geïmpregneerd om vlekken te voorkomen. Als er nu wat op komt veeg ik het er met een natte microvezeldoek zo vanaf. Dat is wel nodig met al die kinderhandjes.

Stofkeuze voor een bankstel op afstand is natuurlijk best lastig beslissen. Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken. Bij Sofacompany kun je van alle stoffen gratis staaltjes aanvragen. Je kunt natuurlijk ook bij ze langs gaan in één van de 4 showrooms. Daar kun je op je gemak alle modellen bekijken en je vragen stellen aan een van de medewerkers. Op zaterdag 13 januari 2018 openen ze een grote, nieuwe showroom in Arnhem. Oeps nu verklap ik wat…. er loopt namelijk een winactie via hun social media pagina’s waarbij je €750,- shoptegoed kunt winnen als je weet in welke stad ze de nieuwste showroom openen. Dus als ik jou was zou ik gauw meedoen 😉

En welke bank zien we daar heel toevallig staan op de actiefoto??
Please follow and like us: