Mooi beddengoed maakt de look van een slaapkamer helemaal af. Dat het zacht moet zijn en comfortabel moet liggen is óók belangrijk. Onze jongens delen samen de kamer en ik vind het leuk als de bedden dan opgemaakt zijn met exact hetzelfde beddengoed. Dat staat niet alleen mooier, maar oogt ook rustiger dan wanneer je de bedden niet hetzelfde opdekt. Een kinderkamer is vaak al druk genoeg qua kleur en speelgoed.

Omdat ik het ook belangrijk vind dat de kinderen een goed ademend overtrek hebben koos ik voor linnen. Zeker onze jongens hebben het al gauw warm in bed. Een koel linnen overtrek ligt dan extra lekker voor ze. Ik bestelde de “Slate Blue” linnen overtreksets bij OohNoo. Eerder heb ik daar al beddengoed van gehad en ben erg tevreden over de kwaliteit van al hun producten. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar je hebt er daarentegen jaren plezier van. De kleur vind ik in het echt nóg mooier dan online te zien was en past perfect bij de rest van hun kamer. Met name bij de kleur van de geverfde wand.

Deze dekbedhoezen hebben overigens een blinde ritssluiting waarmee je ze dichtmaakt aan de onderzijde. Ideaal met kleine kinderen, want zo trappen ze nooit meer hun deken eruit ;-). Mocht je ze zelf ook aan willen schaffen, let er dan wel op dat je de kussenslopen er los bij dient de bestellen. Wanneer je een dekbedovertrek koopt, zit er namelijk géén sloop bij van hetzelfde.

 

Please follow and like us: