House-Proud Atelier

Naast het inspirerende Instagram account (@rohouseproud), heeft “House-Proud” nóg een instapagina, genaamd @houseproud_atelier.

Art – Design – Vintage & More….daar staat het atelier voor. Inspiratie, creatie en duurzaamheid zijn hierbij de steekwoorden.

Inspirerende beelden, eigen creaties, vintage & design is wat je terugvindt op de pagina @houseproud_atelier. Artikelen gemaakt, gebruikt en uitgezocht met veel zorg & liefde, maar soms ook nog nieuwe items. Alle aangeboden artikelen zijn eerder gebruikt in (product,-)stylings en interieurshoots. Deze verdienen een volgend leven. Tweedehands shoppen is een duurzame keus, beter voor het milieu én de portemonnee.

De producten zijn vooraf aan de verkoop goed schoongemaakt en nagekeken. Eventuele beschadigingen worden ten alle tijden vermeld en op de foto gezet. Items kunnen NIET geretourneerd worden. Alle artikelen worden zorgvuldig ingepakt verstuurd via PostNL/DHL tegen de daarvoor geldende tarieven. Echter is het risico van verzending geheel voor de koper, mits een verzekerde verzending vooraf afgesproken is. De bestellingen worden duurzaam verpakt d.m.v. het hergebruiken van dozen en verpakkingsmateriaal. Items die niet te versturen zijn kunnen op afspraak afgehaald worden in Breda of getransporteerd worden via de Brenger koerier service.

Geverifieerd door ExactMetrics