Wanddecoratie is eigenlijk onmisbaar in ieder interieur. Iedereen heeft thuis wel een spiegel, verschillende fotolijstjes of een kunstwerk aan de wand hangen. Zoals vast niet onbekend is bij mijn trouwe lezers hou ik nogal van wisselen. Zo wissel ik ook graag alles wat aan mijn wand hangt. Daarentegen hou ik totaal niet van gaten boren in de muur. Ik heb nog nét geen boorvrees. Persoonlijk vind ik het zo zonde om in de gestucte wanden overal zomaar schroef, – en/of spijkergaten te maken. Gelukkig bestaat er voor types zoals ik ook een geweldig ophangsysteem, namelijk het railsysteem van Artiteq.

bijna 10m lange click rail langs de gehele wand

Artiteq biedt een grote verscheidenheid aan railsystemen met bijbehorende accessoires voor diverse doeleinden en garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Zo heeft de servicemonteur van Artiteq begin dit jaar bij mij de Click Rail (wand ophangsysteem) geplaatst van bijna 10m lang over de gehele lengte van de wand. Deze is van oorsprong gecoat in RAL9016, maar gemakkelijk overschilderbaar in iedere kleur. Zo kun je de rail dezelfde kleur verven als de wand, ideaal. Daarmee maskeer je het systeem eenvoudig en gaat hij op in het geheel van het interieur. Dit wandsysteem is tegen de rand van het plafond geplaatst en kan 30kg per strekkende meter dragen.

Daarom kan ik nu met een gerust hart mijn spiegels gewoon aan een 2mm twister perlondraad ophangen. Zolang je de geschikte haken maar gebruikt. Deze haken zijn er voor verschillende gewichtsklasses die van 4 tot wel 20kg per stuk kunnen dragen.

Ook heb ik intussen allerlei andere accessoires in gebruik, zoals de twister haak van wit kunststof & de twister stangen. Deze 2 mm dikke wit metalen stangen draai je erin en zijn verkrijgbaar in 1 en 2 meter lang. Je kunt ze inkorten op gewenste lengte en eventueel ombuigen tot een haakje. Ook kun je er gewoon een systeemhaak op schuiven voor verschillende doeleinden. Dit heb ik gedaan voor mijn wandborden. Zelfs de bordenklemmen heeft Artiteq in het assortiment zitten. Je kunt daadwerkelijk alle kanten op met dit geweldige systeem.

Je begrijpt dat ik nu onbezorgd kan wisselen met al mijn decoraties aan de wand van klein tot groot. Leuk nieuws! Binnenkort kun jij daar wellicht ook van genieten, want…. vanaf 1 oktober a.s. start er via Instagram een winactie waarbij je 10 meter Click Rail kunt winnen inclusief accessoires twv €125,-

Wat moet je daarvoor doen?

  • volg mij @rohouseproud en @artiteqcom op Instagram
  • like de Instagram actiepost en vertel in een reactie waarom juist jij dit systeem wilt winnen.
  • That’s all! Veel succes en de winnaar wordt op zodagavond 6 oktober rond 20u bekend gemaakt in instastories.

*Deze advertorial is tot stand gekomen in samenwerking met Artiteq

Please follow and like us: