Eerder vertelde ik jullie deze week over ons nieuwe bed en slaapkamerveranderingen in bohostyle. Uiteraard hoort daar ook een hele mooie sprei bij om je bed een luxe, warme sfeer te geven. Nu het herfst is merk ik meteen dat ik ’s avonds weer last heb van ijskoude voeten, een echt vrouwenkwaaltje. Een extra warme deken op het voeteneind is dus voor mij een must.

De mooie, handgeweven katoenen dekens van El Ramla Hamra met pom-poms hebben deze eigenschappen allemaal. Ze zijn warm, zacht, sfeervol en ieder item is uniek. Ik koos voor de geheel witte variant om in de slaapkamer een serene uitstraling te behouden. In combinatie met het blanke hout, de accessoires en het rieten kleedje creëer je direct die Bohemian touch.

 

 

 

 

 

 

 

Aangezien deze Berberdekens van groot formaat zijn, namelijk 2x3m, zijn ze niet alleen handig als sprei maar ook als foulard op de bank.

Ben jij ook zo verliefd op deze dekens? Dan weet ik zeker dat je mee wilt doen aan de giveaway deze week. Ik mag namelijk namens El Ramla Hamra een pom-pom deken naar keuze (op basis van beschikbaarheid) weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg mij, @rohouseproud en @elramlahamra op Instagram
  • Reageer onder de actiefoto dat je meedoet
  • Reposten van de actiefoto mag, maar hoeft NIET per sé (Dit doe je dmv een speciale repost app of door het plaatsen van een screenshot). Doe je dit wel, tag ons dan in/bij de foto en gebruik de hashtag #elramlahamragiveaway
  • Zorg dat je een open account hebt, anders kunnen we niet zien dat je meedoet.
  • De actie start op maandag 17 Oktober 2016 en op zaterdag 22 Oktober wordt de eerlijke winnaar bekend gemaakt op Instagram.

 

Please follow and like us: